måndag 11 oktober 2010

Hur bloggar man....är vi för gamla?

 Jaha hur gör man det här egentligen? Hur bloggar man? Hur reser man? Hur var det vi gjorde sist... vad jag kommer ihåg så åker vi bara iväg, eller?

Eftersom som att minnet har börjat svikta på gamla dagar tyckte vi att det var bäst att vi dokumenterade denna resa väl. För att våra nära och kära verkligen skall få följa med på våra äventyr (kan nästan lova ett filmklipp på Jakob när han har dödsångest innan han skall hoppa bungyjump, vem vill inte se det?) tänkte vi att en videoblogg kanske vore något.

Efter att ha slitit i vårat kära Bergen de senaste månaderna har resnerven verkligen börjat röra på sig. Vi åker den 20 okt och tro det eller ej, har vi bokat hotell i Hong Kong där vårat först stopp är. Vi kommer att stanna där i 5 dagar och sedan far vi vidare till Australien och Melbourne. Där kommer vi att befinna oss ca en vecka. Där kommer vi att spendera mycket tid med Jakobs bror Oscar som bor i Melbourne. Sedan flyger vi till Nya Zeeland där vi ska göra så mycket vi bara hinner med! Vi har hyrt en bil som kommer att ta oss runt hela landet. Det blir vandring tillsammans med Frodo, hoppa fråna höga ställen, bada på konstiga ställen och förhoppningsvis träffa många livsglada människor på alla ställen.
Vi kommer tillbaks till Melbourne den 9 dec där vi då hade tänkt att hänga ett tag. Mycket sol, bad, häng på roliga ställen kanske jobb om vi känner för det och mycket annat.
Finns vidare planer men de håller vi för oss själva ett tag.

Vi hoppas att ni vill läsa om våra bravader och misstag! Vi hoppas på många inspirerande kommentera från er sida. För Ja, vi kommer sakna många där hemifrån (särskilt Ann...blev mutad) så en hälsning är super kul!! 

Vi ses Kramar Jakob och Lina


5 kommentarer:

  1. Överjävliga lyckönskningar!

    I'll stay tuned!

    SvaraRadera
  2. Ska följa era framsteg med spänning.
    Kärlek, Gabs.

    SvaraRadera
  3. "Too old" menar ni väl?

    Syftar det här på vår diskussion om att vi är generationen som aldrig vill växa upp, Lina?

    Jag känner mig för gammal i alla fall, men önskar er likväl en trevlig resa!

    SvaraRadera
  4. Hej vad roligt att er resa har börjat och bloggen kom som lovat :) Denise och jag ska följa den med spänning :) ha superkul nu och var rädda om er!!kramar Leine & Denise

    SvaraRadera