onsdag 10 november 2010

Gullan - Kvinnan som bär oss

Ojjj vad mycket som har hänt sen sist. Milford Sound visade sig vara världens ände där 10 MB internet kostade 15 kr. (vilket räcker typ till att kolla två mail.) Nu är vi tillbaka i Queenstown och här kommer ett par glimtar från vår resa mellan Christchurch och Milford Sound som vi beskrev i förra inlägget.

Efter detta gick vi den världsberömda Milford Track. Eftersom att det var så himla vackert måste det bli ett eget inlägg. Så hoppas ni tittar in snart igen!

Jakob och Lina

5 kommentarer:

  1. Gött att du har hittat till Nya Zeeland Jakob! Det är ett grymt häftigt land. Vet inte hur era planer ser ut, men får ni chansen ska ni försöka ta er till Coromandel på nordön.

    Apropå långsamt internet så är det något ni får lära er att leva med. Internet mässigt är NZ ett u-land. Njut av resan!

    Mvh, 5103 Berg

    SvaraRadera
  2. Haha episkt kök ni använder jag och gurra hade samma riktigt camping mummigt :)
    Och gött att ni jobbar med ungefär samma bil som vi hade med dock så skippade vi de mysiga madrasserna och delade ett liggunderlag på mitten så vi fick en halva var :)

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Gillar det jag ser! Fort går det också, tänk på hastighetsbegränsningarna. Visa gärna hur det ser ut när man har bäddat upp bilen?Nyfiken! Hoppas ni har det bra, och var rädda om er.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag gillar filmerna :) Keep it up :)

    SvaraRadera
  5. Insåg just att Gullan är vit. Min bil Gullan som rullar någonstans på NZ hette ju också Gullan men var i Gold. Golden Gullan. Vilken springare :D

    SvaraRadera