onsdag 2 februari 2011

On the road again!



Hej alla där hemma som trott att vi försvunnit i översvämningarna. Det är knappast ingen mening att försöka berätta vad som hänt sen nyår(!) utan vi får försöka filmen tala för sig själv om det. Men både Micke och David har åkt hem till Sverige och David kollar redan på biljetter tillbaka=) Självklart förstår vi ju inte hur bra vi har det när vi är ute och reser och vi har så smått börjat klättra på väggarna i Melbourne. Så nu är vi i Perth!
Så här kommer våra ändrade framtidsplaner:
Här håller vi nu på att hitta en bil som vi kan köpa och bo i. Sen ska vi köra utmed västkusten till bla Margaret River och Ningaloo reef. Sen dags för lite Outback-adventure in till Ayers Rock i mitten av Australien innan vi styr ut mot Cairns och The Great Barrier Reef. En nätt resa på ca 8000 km(det är mer än halvägs till Sverige från Melbourne). Och om man ska titta ännu längre fram så kommer vi att komma hem till Sverige den 31 mars.
Förhoppningsvis ska vi bli bättre på att uppdatera bloggen nu när vi kommer ut på vägarna och gör det vi kan, resa=)


2 kommentarer:

  1. ni är fan dom goaste schtekarna jag känner ;) ... och och och jag undrar vart ni är!? (för nu kommer vi till the land of the aussies)

    SvaraRadera